Carti pentru copii


Reducere!
coperta Cartea mea cu exercitii de trasat web

Cartea mea cu exercitii de trasat, grafisme pentru 3-6 ani

19.90lei 16.90lei

Descriere Produs

Cartea mea cu exercitii de trasat, grafisme pentru 3-6 ani

Educatia incepe devreme si poate fi distractiva.  In colectia „Carti de activitati pentru copii isteti”, copiii de varsta prescolara (3-6 ani) vor gasi diverse activitati distractiv-educative, prin care invata notiuni noi, jucandu-se. „Cartea mea cu exercitii de trasat” propune 64 pagini A4, bogat ilustrate, cu indicatii de trasare corecta a liniilor orizontale si verticale, a liniilor inclinate, a cercurilor, semiovalelor, liniilor curbe si a spiralelor. Dupa deprinderea scrierii acestor semne, copiii se vor relaxa, combinand semnele intre ele si rezolvand diverse jocuri grafice, care ii vor ajuta la exersarea scrisului de mana. Caietul se adreseaza in principal copiilor cu varsta intre 3-4 ani, dar poate fi folosit si de copii mai mari, in vederea exersarii continue a semnelor grafice. In plus, contine jocuri variate si exercitii de trasat si colorat, care ii relaxeaza pe cei mici si ii determina sa isi ocupe timpul in mod placut si eficient.

Din aceeasi colectie:

Cartea mea cu jocuri si activitati 1 – exercitii de trasat si colorat, cifre, litere, puzzle-uri, labirinturi (pentru copii de 3-4 ani)

Cartea mea cu jocuri si activitati 2 – exercitii de trasat si colorat, forme, culori, puzzle-uri, labirinturi (pentru copii de 3-4 ani)

Cartea mea cu jocuri si activitati 3 – exercitii de trasat, desenat, colorat, pictura cu degetul, jocuri de logica si observare (pentru copii de 4-5 ani)

Detalii tehnice: format 27.5/21 cm, 64 pagini, full color, varsta: 3-6 ani

ISBN: 6427616171346