Carti pentru copii


Reducere!
untitled

Cartea mea cu jocuri si activitati – carti educative pentru 4-5 ani

19.90lei 16.90lei

Descriere Produs

Cartea mea cu jocuri si activitati 3 – exercitii de trasat, colorat, desenat, pictura cu degetul, jocuri de logica si observare (carti  educativ-distractive pentru  4-5  ani)

Educatia incepe devreme si poate fi distractiva.  In colectia „Carti de activitati pentru copii isteti”, copiii de varsta prescolara (3-5 ani) vor gasi diverse activitati distractiv-educative, prin care invata notiuni noi, jucandu-se. Exercitiile de trasare pe contur, de rezolvare a labirinturilor, a puzzle-urilor, de colorat dupa indicatii, de observare a imaginilor stimuleaza mintea si gandirea celor mici, le dezvolta curiozitatea, imaginatia, spiritul de concentrare, logica si atentia. Cei mici vor fi ocupati, vor invata si se vor relaxa, in acelasi timp, descoperind o carte cu ilustratii frumoase si mari, cu spatii generoase, care sa le permita manevrarea cu usurinta a creionului si a culorilor.
Din aceeasi colectie:

Cartea mea cu jocuri si activitati 1 – exercitii de trasat si colorat, cifre, litere, puzzle-uri, labirinturi (pentru copii de 3-4 ani)

Cartea mea cu jocuri si activitati 2 – exercitii de trasat si colorat, forme, culori, puzzle-uri, labirinturi (pentru copii de 3-4 ani)

Cartea mea cu exercitii de trasat – grafisme, exercitii de trasat si colorat (pentru copii de 3-6 ani)

 

Detalii tehnice: format 27.5/21 cm, 64 pagini, full color, varsta: 4-5 ani

ISBN: 6427616171353